Paylaşım 📺・Yayıncı Tanıtımları Kuralları

📢 SON DAKİKA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Administrator

Founder
Yönetici
SROFORM Founder
Puan 3
Çözümler 0
@Administrator
u alan, Twitch, YouTube, Kick vb. platformlarda yayın yapan içerik üreticilerinin tanıtım yapabilmesi için açılmıştır. Lütfen aşağıdaki kurallara uyarak adil ve düzenli bir ortam oluşmasına katkı sağlayalım:

🎯・1. Sadece Kendi Yayınını Tanıt

🔗 Sadece kendi yayınlarınızı veya içeriklerinizi paylaşabilirsiniz. Başkalarının linklerini izinsiz şekilde paylaşmak yasaktır.

📅・2. Günde 1 Kez Tanıtım

⏰ Spamı önlemek adına günde en fazla 1 kez tanıtım yapabilirsiniz. Sürekli paylaşım yapanlar uyarılır veya uzaklaştırılır.

📄・3. İçeriği Açıklayın

📝 Paylaştığınız linkin yanında kısa bir açıklama yazın. (Ne oynuyorsunuz? Yayın konusu nedir?) Sadece link atmak yasaktır.

🚫・4. NSFW / Uygunsuz İçerik Yasaktır

🔞 Uygunsuz, +18, saldırgan veya rahatsız edici içerik paylaşmak kesinlikle yasaktır. Tespiti halinde anında yasaklanırsınız.

🤝・5. Etkileşim Bekliyorsan, Etkileşim Göster

💬 Sadece kendi yayınını tanıtıp hiçbir üyeyle etkileşime geçmeyen hesaplar “reklam amacı” taşıdığı için takipten çıkarılabilir.

🛠️・6. Otomatik Bot Kullanımı Yasaktır

🤖 Yayın bildirimini otomatik olarak atan botlar sadece yetkili onayı ile kullanılabilir. Aksi durumda sistemden kaldırılır.

✅・Unutma:

Bu alan tanıtım için bir ayrıcalıktır, hakkını vererek kullanalım. Kurallara uymayan içerikler silinir, tekrarında yaptırım uygulanır.

Teşekkürler & Bol İzlenmeler! 🚀
SroForm — 👑 Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt