Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
u alan, Twitch, YouTube, Kick vb. platformlarda yayın yapan içerik üreticilerinin tanıtım yapabilmesi için açılmıştır. Lütfen aşağıdaki kurallara uyarak adil ve düzenli bir ortam oluşmasına katkı sağlayalım:
・1. Sadece Kendi Yayınını Tanıt
Sadece kendi yayınlarınızı veya içeriklerinizi paylaşabilirsiniz. Başkalarının linklerini izinsiz şekilde paylaşmak yasaktır.
・2. Günde 1 Kez Tanıtım
Spamı önlemek adına günde en fazla 1 kez tanıtım yapabilirsiniz. Sürekli paylaşım yapanlar uyarılır veya uzaklaştırılır.
・3. İçeriği Açıklayın
Paylaştığınız linkin yanında kısa bir açıklama yazın. (Ne oynuyorsunuz? Yayın konusu nedir?) Sadece link atmak yasaktır.
・4. NSFW / Uygunsuz İçerik Yasaktır
Uygunsuz, +18, saldırgan veya rahatsız edici içerik paylaşmak kesinlikle yasaktır. Tespiti halinde anında yasaklanırsınız.
・5. Etkileşim Bekliyorsan, Etkileşim Göster
Sadece kendi yayınını tanıtıp hiçbir üyeyle etkileşime geçmeyen hesaplar “reklam amacı” taşıdığı için takipten çıkarılabilir.
・6. Otomatik Bot Kullanımı Yasaktır
Yayın bildirimini otomatik olarak atan botlar sadece yetkili onayı ile kullanılabilir. Aksi durumda sistemden kaldırılır.
・Unutma:
Bu alan tanıtım için bir ayrıcalıktır, hakkını vererek kullanalım. Kurallara uymayan içerikler silinir, tekrarında yaptırım uygulanır.