Rehber 📜 Metin2 PVP Server Tanıtım Bölümü Kuralları

📢 SON DAKİKA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Administrator

Founder
Yönetici
SROFORM Founder
Puan 3
Çözümler 0
@Administrator
Merhaba Değerli Üyelerimiz,
Aşağıda belirtilen kurallar, Metin2 PVP Server Tanıtımları bölümünde düzenin sağlanması, adil rekabet ortamının korunması ve kullanıcı deneyiminin kaliteli hale getirilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Her üyenin bu kurallara uyması zorunludur.

✅

1. Türkçe Dil Kurallarına Uyunuz:
    Tanıtımlarınızda imla ve yazım kurallarına dikkat ediniz. Tamamen büyük harflerle veya karmaşık renk/font kullanarak yazılmış içerikler silinebilir.
  2. Saygılı Dil Kullanın:
    Diğer sunuculara, oyunculara veya yöneticilere hakaret içeren, karalayıcı veya alaycı mesajlar kesinlikle yasaktır.
  3. Reklam Sınırlarına Uyun:
    Sadece tanıtım için ayrılmış bu bölümde kendi Metin2 PVP sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz. Discord, YouTube, başka forumlar vb. platformlara doğrudan link vermek izin verilen sınırlar dahilinde olmalıdır.

🧷

1. Açık ve Anlaşılır Başlık:
    Konu başlığınız sunucunuzun adını, belki yanında kısa bir özellik (örn: TR - Emek - 105 Cap) içermelidir. Alakasız, clickbait başlıklar silinebilir.
  2. Sunucu Bilgilerini Eksiksiz Girin:
    Tanıtım konusu şu başlıkları içermelidir:
    • Sunucu Adı
    • Açılış Tarihi
    • Server Türü (Emek/Farm/PvP/Orta vs.)
    • Level/Cap Bilgisi
    • Drop Sistemi
    • Etkinlikler
    • Discord / Site Linki (Varsa)
  3. Görsel Kullanımı:
    Aşırı büyük, dikkat dağıtan veya rahatsız edici görseller kullanmayın. Sunucunuza ait görsellerin net ve güncel olmasına özen gösterin.

🚫

• Başka sunuculara kötüleme, karşılaştırma yapma.
  • Sürekli aynı tanıtımı kopyalayıp spamlamak.
  • Forum dışı satış, ticaret veya item satışı tanıtımı yapmak.
  • Başkasının sunucusunu kendi sunucunuz gibi tanıtmak (Çalıntı içerik).

🔁

📌 Uyarılar ve Yaptırımlar

Kurallara uymayan kullanıcıların konuları önceden uyarı yapılmaksızın silinebilir, üyelikleri askıya alınabilir veya kalıcı ban uygulanabilir.

💬 Sorularınız ve önerileriniz için forum yöneticileriyle iletişime geçebilirsiniz.
Herkese bol şanslar ve başarılar dileriz! 🎮

[SorForm] Yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt