Yardım 🔒 Bitcoin Crypto Gündem Başlığı – Forum Kuralları

📢 SON DAKİKA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Administrator

Founder
Yönetici
SROFORM Founder
Puan 3
Çözümler 0
@Administrator
Merhaba Kripto Topluluğu!
Bitcoin ve genel kripto para gündemine dair haberleri, analizleri ve yorumları paylaştığımız bu başlık altında sağlıklı ve yapıcı bir tartışma ortamı oluşturmak için lütfen aşağıdaki kurallara dikkat edelim:

1.

• Herkesin görüşüne saygı gösterin. Farklı düşünceler olabilir; önemli olan tartışmaların seviyeli ve yapıcı olmasıdır.
  • Hakaret, alaycı tavırlar, kişisel saldırılar kesinlikle yasaktır.

2.

• Haber, analiz veya iddia içerikli gönderilerde güvenilir kaynak paylaşımı zorunludur.
  • Kaynaksız bilgiler yanlış yönlendirmelere neden olabilir.

3.

• Belirli bir coini şişirici paylaşımlar yapmak (shill), insanları alım/satım yönünde yönlendirmek yasaktır.
  • Forum manipülasyon amaçlı kullanılmamalıdır.

4.

• Hiçbir şekilde tanıtım, reklam, affiliate (referans) linki veya yönlendirme içeren içerikler paylaşmayın.
  • Tespiti halinde gönderi silinir, kullanıcı uyarılır veya uzaklaştırılır.

5.

• Kışkırtıcı söylemler, alaycı paylaşımlar veya bilgi kirliliği yaratmak amacıyla yazılmış içerikler silinir.
  • Tekrarlayan durumlarda kalıcı uzaklaştırma uygulanabilir.

6.

• Spekülatif yorumlarınızı mutlaka “kişisel görüş” olduğunu belirterek paylaşın.
  • Başkalarını yanıltabilecek şekilde haber gibi sunulan yorumlar kabul edilmez.

7.

• Bu başlık yalnızca Bitcoin ve kripto para gündemiyle ilgili gelişmeler için kullanılmalıdır.
  • Konu dışı sohbetler ve ilgisiz içerikler silinebilir.

🛡️ Unutmayın: Amacımız bilgi alışverişini verimli, dürüst ve güvenli bir ortamda sürdürmektir. Kurallara uymayan kullanıcılar hakkında moderasyon yetkileri saklıdır.

Herkese bol kazançlı, sakin ve bilinçli işlemler dileriz!
— SroForm Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt